Mi nismo klasična veleprodaja kao što ste navikli, u ovoj sekciji nudimo priliku da dođete do omiljenih dezena u posebnim uslovima po umanjenim cenama. Postepeno ćemo širiti naš asortiman u ovoj sekciji sa drugim vrstama materijala kao što je minky, waffle, gaza itd. Ipak, još smo mali i idemo polako
Na stranicu VELEPRODAJA postavljeno je preko 400 dezena 100% pamučnog materijala raznih dezena. Možda ste maloprodaja koja bi želela da obogati svoj asortiman neobičnim dezenima ili ste rukotvorac koji je veći potrošač metraže, evo prilke za povoljnijim cenama. Kupovinu možete obaviti kao fizičko i kao pravno lice. Pošaljite nam mail na prodaja@najlepsametraza.rs    da ste zainteresovani za veleprodaju i tada vam dodeljujemo pristup ovoj strani.
Pravila kupovine u veleprodaji:
Od jedne boje/dezena je minimalna količina za poručivanje 10m
Za 1 porudžbinu je minimalna količina 50 metara (5 dezena po 10m)
Porudžbine se obrađuju svakog 10.-og i 25.og u mesecu i šalju se dobavljaču. Vi možete da uradite vašu porudžbinu i 2.-og i 7.-og, svakako ćemo sumirati 10.-og. Za maximalno 3 radna dana šaljemo vam potvrdni mail sa dostupnim dezenima-tj čega ima na lageru dobavljača. Zatim sumiramo vaše porudžbine i uzvraćamo vam na mail spisak dezena u poručenim količinama i iznosom koji je potrebno da uplatite na tekući račun naše firme. Za uplatu imate 1 dan od primanja potvrdnog maila. Rok za isporuku poručene robe je do 10dana maximalno (bude i kraće, zavisi od brzine dobavljača, carine i špedicije) Ukoliko zanemarite, (zaboravite, niste stigli, niste uspeli, nešto je iskrslo, i slično) rok za plaćanje, vaša porudžbina se briše.
Sve porudžbine šaljemo kurirskom službom Post Expres ili Bex-šta vam je draže, o trošku kupca. Ukoliko imate potrebe za manjom količinom od 10m pređite u maloprodaju koja se nalazi pod “prodavnica”.
Radujemo se saradnji, na dodatna pitanja pišite nam na prodaja@najlepsametraza.rs
Nakon registracije i dodele pristupa sadržaju, idite na kategoriju VELEPRODAJA ili kliknite OVDE