Osnovni podaci o firmi:

NAJLEPŠA METRAŽA Trgovinska radnja
Adresa: NOVI SAD, ŽELEZNIČKA 39
Matični broj: 64223461
PIB: 109510371

Kontakt podaci – korisnički servis
Telefon (poziv, viber):
0600772099 i 0645755667
E-Mail: prodaja@najlepsametraza.rs
WEB sajt: www.najlepsametraza.rs

 

 

KAKO KUPITI?

Poručivanje putem našeg sajta je moguće za sve navedene proizvode na sajtu klikom na dugme „DODAJ U KORPU”.

Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je obeležiti željenu količinu metražne robe u metrima (minimalna količina za poručivanje 0,20m iliti 20cm po dezenu) ili broj komada za komadne proizvode.

CENE SU IZRAŽENE ZA DUŽNI METAR TKANINE U FABRIČKOJ ŠIRINI ODREĐENOG MATERIJALA.

PROCES KUPOVINE:

Kada ste odabrali sve što ste želeli, proverite vašu „korpu“ i potvrdite kupovinu klikom na „plaćanje“, gde ćete vam se pojaviti Vaša porudžbinu objedinjena sa konačnim iznosom.

Imate mogućnost da odaberete način plaćanja (online plaćanje ili plaćanje pouzećem) , odaberete na koji način želite dostavu i potvrdite.

Nakon toga dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine, a e-mailom ćemo Vas kontaktirati samo u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbedimo. Do nedostatka nekog materijala ili proizvoda može doći neplanski, jer se istovremeno roba prodaje i u fizičkoj prodavnici, te ažuriranje zaliha može da kasni nekoliko sati.

Ukoliko ste pogrešili u odabiru načina plaćanja ili dostave, pošaljite nam mail, pozovite na telefon 0600772099 i uradićemo izmenu. Sve je moguće ispraviti dok ne pošaljemo paket 🙂

Trudimo se da stanje dezena i ostalih proizvoda na sajtu bude ažurno, ali zbog dinamičnosti tržišta i prodaje na društvenim mrežama kao i telefonskim putem, postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ u datom momentu.
Ukoliko se dogodi ovakav slučaj naša prodajna služba će vas o tome obavestiti e-mailom ili telefonom i ponuditi Vam alternativu.

Ukoliko želite da dodatno pojasnite nešto u vezi sa svojom porudžbinom, to možete uraditi tako što to upišete u napomenu ili nas nazovete i kažete broj porudžbine i šta želite da napomenete.

Vašu porudžbinu ne pripremamo automatski nego se trudimo da Vas maksimalno kvalitetno i najljubaznije uslužimo i nije nam teško da za Vas izmerimo nešto, dodatno fotografišemo ili posavetujemo.

Želimo Vam prijatnu kupovinu kod Nas. Sve u vezi dostave i načinu plaćanja pogledajte u “Način plaćanja” i “Način dostave”.

 

NAČIN PLAĆANJA:

Vašu porudžbinu možete platiti online elektronskim bankarstvom sa vašeg tekućeg računa. Pri odabiru “bankovna transakcija” dobićete na mail podatke za uplatu. Ovaj način je u sadašnjem trenutku najbezbedniji način po vašem i našem zdravlju. U ovom slučaju kada ste direktno preko računa platili robu, kuriru plaćate samo troškove dostave.

Drugi način plaćanja Vaše porudžbine je plaćanje kuriru kada Vam donese pošiljku da preuzmete. Poručeni proizvodi putem našeg sajta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe POST EXPRESS, kuriru plaćate i troškove dostave.

Treći način plaćanja je plaćanje platnim karticama.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime prodajnog mesta NAJLEPŠA METRAŽA obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u TR NAJLEPŠA METRAŽA (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava:

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, TR NAJLEPŠA METRAŽA  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo
preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji:

EN: All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site’.
SR: Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

NAČIN DOSTAVE:

Porudžbine šaljemo službom POST EXPRES

CENA DOSTAVE POST EXPRESOM JE 250din do 5kg težine paketa.

Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće u roku od maximalnih 7 dana od dana potvrđenja porudžbe.

Mi se trudimo da šaljemo vaše porudžbine iz dana u dan kako nam one pristižu. Dobićete obaveštenje i o tome da je porudžbina poslata.

Pre dostave porudžbine kurirska služba će vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave.

Nakon neuspešne prve dostave kurir vas obaveštava o neuspešnosti dostave i paket odnosi u najbližu poštu, gde imate 20 radnih dana da preuzmete na šalteru.

Ukoliko ne preuzmete Vašu pošiljku i vrati nam se, mi plaćamo dupli PTT šta uglavnom bude oko 550-600din.

Ukoliko smatrate da je vaša greška što nam se paket vratio, uplaćujete nam duplu poštarinu i mi vam ponovo pošaljemo vaš paket.

Ukoliko nam se vrati paket zbog Vašeg nemara ili neozbiljnosti prilikom poručivanja, bez daljnjeg objašnjenja sa vaše strane, stavljamo Vas na “crnu listu” kupaca koji u narednom periodu nisu u mogućnosti da kupuju preko našeg sajta.

NA TERITORIJI NOVOG SADA DOSTAVU VRŠE EKO KURIRI  PO DOGOVORU SA KUPCEM U VEZI VREMENA DOSTAVE.

REŠAVANJE REKLAMACIJA:

Kako nam je izuzetno važno da naši kupci budu zadovoljni kupovinom, uslugom i robom , uvek smo tu da rešimo reklamaciju.

Ukoliko ste naručili nešto pa vam se ne dopada boja, dezen ili nešto drugo, molimo vas da nas konirate i dogovaramo se za povrat robe/novca. Ne ustručavajte se da nam se obratite ukoliko niste zadovoljni, sve je rešivo. Robu možete vratiti nekrojenu, u celosti, neoštećenu kako ste je primili. Ukoliko se pošiljka vrati sa oštećenjem ili nepotpuna, prekidamo svu moguću dalju saradnju.

Kada nam se vrati pošiljka, otvaramo paket pregledamo materijal, ako je sve u redu, vraćamo vam uplatu na vaš tekući račun. NAŠ FISKALNI RAČUN MORA BITI U VRAĆENOM PAKETU.

UKOLIKO JE NAŠA GREŠKA U PITANJU, PTT JE NAŠ TROŠAK.

UKOLIKO SAMO NISTE ZADOVOLJNI (NE SVIĐA VAM SE BOJA, DEZEN NIJE IPAK ONO ŠTO STE MISLILI DA ŽELITE I SL.) PTT JE VAŠ TROŠAK.

Koliko god se trudili, digitalni uređaji mogu da prikažu malo drugačiju boju/nijansu, ali se trudimo da u opisu svakog proizvoda navedemo što preciznije podatke kako biste mogli doneti lakšu odluku o kupovini.

Ipak ukoliko se desi da drugi put vraćate robu jer nije ono što ste zamislili, preporučujemo da nađete drugu prodavnicu, možda neku gde možete otići lično i gde ćete biti zadovoljniji, očigledno naša roba nije ono što zadovoljava vaša očekivanja, nema potrebe za daljim eksperimentima 🙂 Nema ljutnje, samo kažem da ne komplikujemo i silimo nešto što ne ide. 😀

U slučaju da poručujete sašivene stvari, (čaršave po meri, jastučnice, pokrivače koji su porubljeni i sl) potrebno je da uplatite AVANS u visini od 50% od ukupnog iznosa, a ostatak možete po preuzimanju. Razlog je jednostavan, ukoliko sašijemo nešto po vašim merama, to ne možemo naknadno prodati drugome ukoliko vi odustanete ili jednostavno ne preuzmete paket.

AVANS se ne vraća ukoliko je proces započet i iskrojen materijal.