O nama

Verovatno želite neku dodatnu informaciju o nama kao firmi, a ja stvarno shvatam da kupovina preko interneta nije jednostavna kad je verodostojnost u pitanju, a kamo li kada su u pitanju materijali koje volimo da pipnemo pre krajnje odluke o kupovini.

Kad god sam kupovala materijale imala sam svakakva iskustva! Od netačnog merenja, do krivog sečenja, krivog savetovanja o utrošku materijala i tako dalje. Kada sam se odvažila za korak da budem prodavac tkanina i sinonim za kvalitet, čvrsto sam odlučila da će moji kupci dobiti samo najbolje: kako u kvalitetu i jedinstvenosti materijala tako i u usluzi. Pogotovo u tome, kad većina radi u trgovini kao po kazni.

Nikad nisam mogla da se zadovoljim oskudnom ponudom našeg tržišta, te sam krenula u potragu za jedinstvenim dezenima i prelepim materijalima koji su moderni.

Uspela sam u tome, da budemo prvi izbor kreativaca koji žele nešto vanredno da stvore za svoju dušu ili prefinjene klijente.

Ja sam Borbala Jablanov preduzetnica, vlasnica i osnivač prodavnice NAJLEPŠA METRAŽA.

 

Što se cenovne kategorije naše radnje tiče, nismo najjeftiniji, nikako!  I ne želimo to biti.

Toga ima na svakom „ćošku“ ali ja stvarno želim da prvenstveno Vas kvalitetno uslužim, da platim svoje radnice koje pevajući dolaze na posao i odlaze sa njega, da budu plaćene i nagrađene. Želim da platim lokal da ne bude u pizdincima već da vam budemo blizu i u nekim korektnim uslovima, takođe želim da platim državi sve što traži (poreze razne, doprinose, PDV, takse za milion stvari, kontrolu kvaliteta svakog platna kojeg uvezemo  i tako dalje.

Ne, nećemo vas spopadati i „uvaljivati“ bilo šta, pažljivo ćemo vas saslušati i pomoći u odabiru…

U svakom slučaju budite slobodne/ni  da nas posetite bez obaveze da kupite nešto, dođite da vam pokažemo šta sve lepo imamo a možda i da vas motivišemo za neke ideje 🙂

 

Od nas ćete otići u najmanju ruku sa osmehom i dobrim osećajem…

 

I da, u online prodaju ulažemo najmanje toliko truda koliko u prodavnicu. Budite slobodne da nas pozovete ili pišete, pitajte, šta god nije jasno ili niste sigurne. 0600772099

Imamo i sjajnu garanciju za online kupovinu: ako ste kupili nešto pa vam se čini da to nije to što je „obećano“ ili opisano, da vam je pravo razočarenje šta vam je stiglo, zovite! Pišite! Šta god da je, rešavamo, jer nama je bitno jedino: DA STE VI ZADOVOLJNI I SREĆNI NAKON KUPOVINE KOD NAS! 😀 Ako treba menjamo, ako treba vraćamo. Ne smete biti oštećeni nikako.

 

Veliki pozdrav od tima najlepše metraže i s dobrom (ODLIČNOM) energijom vas očekujemo!